X
  GO
de-DEen-US

+++Important information: There is currently a technical problem with our catalogue. To renew or pre-order media, please use the Metropol-Mediensuche or contact one of our branches.+++

Search
Search
Branch
Media type


So kocht Indien
Eßkultur und Originalrezepte zwischen Himalaja und Tropen
Statement of Responsibility: [Rezepte: Chefköche der The Oberoi Group in Indien. Fotos von Luca Inverniz zi Tettoni. Red. der Orig.-Ausg.: Wendy Hutton. Text: Jasjit Purewal ... Übers. \ aus dem Engl.: Susanne Range]
Year: 1997
Publisher: München, Mosaik Verl.
Sachliteratur Erw.
available
Copies
BranchLocationsStatusDue dateReservationsLending note
Branch: Herzogenried Locations: Xeo215 Indien / Ausleihe Status: available Due date: Reservations: 0 Lending note:
Branch: Neckarau Locations: Xeo215 Indien / Ausleihe Status: available Due date: Reservations: 0 Lending note:
Details
Statement of Responsibility: [Rezepte: Chefköche der The Oberoi Group in Indien. Fotos von Luca Inverniz zi Tettoni. Red. der Orig.-Ausg.: Wendy Hutton. Text: Jasjit Purewal ... Übers. \ aus dem Engl.: Susanne Range]
Year: 1997
Publisher: München, Mosaik Verl.
Classification: Xeo215
ISBN: 3-576-10792-4
Description: 131 S. : zahlr. Ill.
Tags: Indien, Kochbuch
Original title: The food of India <dt.>
Footnote: Aus dem Englischen übers.
Media group: Sachliteratur Erw.
Our available fiction (selection)