X
  GO
de-DEen-US

+++Important information: There is currently a technical problem with our catalogue. To renew or pre-order media, please use the Metropol-Mediensuche or contact one of our branches.+++

Search
Search
Branch
Media type


die perfekte Form + die perfekte Sauce = die Geometrie der Pasta
Author: Hildebrand, Caz; Kenedy, Jacob
Statement of Responsibility: Caz Hildebrand & Jacob Kenedy ; Übersetzung: Heinrich Degen
Year: 2019
Publisher: Köln, Dumont
Sachliteratur Erw.
not available
Copies
BranchLocationsStatusDue dateReservationsLending note
Branch: Zentralbibliothek Locations: Xeo224 Hild / Ausleihe Status: borrowed Due date: 7/23/2022 Reservations: 0 Lending note:
Content
Ein sehr schlichtes Buch, das handbuchartig die unterschiedlichsten Nudelformen präsentiert (inklusive Geschichte und Verwendung in der Küche) und durch viele authentische Rezepte überzeugt.
Details
Statement of Responsibility: Caz Hildebrand & Jacob Kenedy ; Übersetzung: Heinrich Degen
Year: 2019
Publisher: Köln, Dumont
Classification: Xeo224
ISBN: 978-3-8321-9955-5
Description: Erste Auflage, 288 Seiten : Illustrationen
Participating parties: Degen, Heinrich
Language: Deutsch
Original title: The geometry of pasta
Media group: Sachliteratur Erw.
Our available fiction (selection)