Cover von Fondues opens in new tab

Fondues

gesellig essen durchs Jahr ; [knackiges Gemüse, leichter Fisch, zartes Fleisch, süße Früchtchen und und und ... mit vielen Tipps rund ums Garen im Fonduetopf]
Search for this author
Year: 2001
Publisher: München, Gräfe und Unzer
Media group: Sachliteratur Erw.
available

Copies

BranchLocationsStatusDue dateReservationsLending note
Branch: Sandhofen Locations: Xeo28 Fond / Ausleihe Status: available Due date: Reservations: 0 Lending note:

Details

Search for this author
Year: 2001
Publisher: München, Gräfe und Unzer
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo28
Search for this subject type
ISBN: 3-7742-3277-6
Description: 1. Aufl., 120 S.
Tags: Fondue, Kochbuch, Kochrezept, Rezepte, Rezeptsammlung / Kochen, Rezept / Kochen
Participating parties: Search for this character Rynio, Jörn; Redies, Alessandra
Media group: Sachliteratur Erw.