Cover von Brot für Genießer opens in new tab

Brot für Genießer

53 Variationen
Search for this author
Statement of Responsibility: Richard Bertinet. Fotos Jean Cazals. [Aus dem Engl. übers. von Helmut Ertl. Red.: Inken-Kloppenburg-Verlags-Service, München]
Year: 2010
Publisher: München, Christian-Verl.
Media group: Sachliteratur Erw.
available

Copies

BranchLocationsStatusDue dateReservationsLending note
Branch: Zentralbibliothek Locations: Xeo240 Brot / Ausleihe Status: available Due date: Reservations: 0 Lending note:

Content

53 klassische, aber auch zahlreiche ausgefallene, kreative Brotrezepte aus aller Welt.

Details

Search for this author
Statement of Responsibility: Richard Bertinet. Fotos Jean Cazals. [Aus dem Engl. übers. von Helmut Ertl. Red.: Inken-Kloppenburg-Verlags-Service, München]
Year: 2010
Publisher: München, Christian-Verl.
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo240
Search for this subject type
ISBN: 978-3-88472-711-9
Description: 8. Aufl., 160 S. : zahlr. Ill.
Tags: Brotbacken, Kochbuch, Kochrezept, Rezepte, Rezeptsammlung / Kochen, Rezept / Kochen
Participating parties: Search for this character Bertinet, Richard; Cazals, Jean
Original title: Dough <dt.>
Media group: Sachliteratur Erw.